NYOMDAI TERMÉKEK

 

Minden ami nyomda és minden ami emblémázás : digitális, szita, offszet, tamponnyomás, lézergravírozás, uv nyomás, hímzés

matrica, szórólap, névjegykártya, meghívó, plakát, katalógus, roll up, beach flag, sajtó fal, molinó, reklámtáska, zacskó, tasak, ruházat, bögre, reklámajándék, emblémázás,

 

MATRICA a szórólapoknál is közkedveltebb reklámhordozó a különféle alapanyagra és különböző formára vágott matrica. Előnye, hogy felragasztva figyelemfelkeltőbb, maradandóbb, bárhol, és szinte a legtöbb terméket, illetve használati eszközt reklámhordozóvá változtatja. A néhány centiméterestől az kirakat vagy üveg falakra való óriás fóliákig bármilyen méretű matricát gyártunk.

 

SZÓRÓLAP ami termékek, események, rendezvények hirdetésre, toborzásra stb. alkalmas. Egy vagy kétoldalas, hajtogatott vagy különleges formájú szórólap közül választhat. Továbbá többféle papír típus közül választhat, 70 g-350g matt vagy fényes, és a hagyományos A5 szórólap mellett számtalan méretben és extra formában gyártunk szórólapokat. Exluzív szórólap esetén egyébb felületkezelési megoldásokat ajánlunk.

 

NÉVJEGYKÁRTYA cégek és egyéni vállalkozók részére kötelező marketing anyag. Választhat basic, exkluzív és prémium névjegyek közül. A 90×50 mm standard méretű névjegykártyán kívül választhat más méretet is, akár kör formátumot is. Továbbá több fajta papírból válogathat, a digitális vagy műnyomó kartontól kezdve a különféle kreatív papírok és kartonok közül. Exkluzív és prémium felület kezelt névjegyek: fóliázva, stancolva különleges formára, forma lakkozva, dombornyomással, hajtva, prégelelve, effekt lakkozva vagy UV lakkozva.

 

KATALOGUS mindenféle szöveg és információ prezentálásra vagy reklámozására használható eszköz. Továbbá ha a termékek vagy szolgáltatások már nem férnek el egy szórólapon, jó választás a katalógus. Cégek részére készítünk termék katalógust, étlapokat, promóciós anyagokat, 4 oldaltól egészen 100 oldalasig választható, 80g-350g papírvastagságra, A6-A3 méretig és több kötészeti megoldásaink közül választhat: hajtogatott, ragasztott, kapoccsal, spirálozott közül.

 

KITÜZŐ – JELVÉNY mely kiváló reklámhordozó kis és nagy darabszámban olcsón előállítható reklámajándék, illetve promóciós ajándék kampányok, fesztiválok, sport rendezvények, koncertek, kiállítások, és egyéb civil rendezvényekre. Továbbá újra divat a kitűző ruhán, mint ahogy a 80-as évek divat világa újra hódít így a merchandise szolgáltatásunkban is megtalálható.

 

MÁGNES alacsony költségvetésű reklámajándék! Az egyedi megrendelésre készült mágnesekre az adott cég emblémája, logója kerül, így könnyedén beférkőzhetnek a háztartásokba, vagy irodákba mert a hűtőmágnest mindenki szereti és gyűjti. Rendkívül hatékony termékbevetésre való marketing kampányra, vagy souvenirként merchandise termékként is.

 

PLAKÁT és POSZTER gyártás 140 grammos Citylight papírtól a 200 grammos fotópapírig, vagy kéthátú papírra is. Az üzlettapéták és az óriásplakátok, papírplakátok felhasználási területei: üzlet dekoráció, általános plakát, citylight plakát, óriásplakát, irodaház belső dekorálása.

 

TÁBLÁK legyen az reklámtábla, cégtábla, hirdető tábla, információs tábla vagy építési tábla. Többféle anyag típusból és vastagságban és egyedi méretre választható a célnak megfelelően, műanyag tábla, vastag habosított műanyag tábla vagy alumínium szendvicslemez. Amennyiben nincs terv, úgy a tervezésben is segítünk, grafikusunk a kértek szerint látványtervet készít a gyártás előtt jóváhagyásra. #reklámtábla #cégtábla

 

HABBETŰ ami most már nem trendi egy rendezvényen hanem kötelező! Miért? A vendégek messziről látják, továbbá nagyon közkedvelt fotózásra és mindenképpen ott lenni, ennél nem is kell jobb reklámeszköz. Habosított PVC anyagból készül súlya minimális, így könnyen szerelhető, ragasztható bármilyen sík felületre is, közkedvelt cégtáblaként is kül és beltérre egyaránt. A habbetű alapban fehér színben készül, de természetesen rendelhető színesen festékkel vagy lakkozva, de műgyantás borítással vagy fém borítással. #habbetű #3Dbetű

 

Amennyiben a keresett terméket itt nem találta meg akkor a www.rendezvenyellato.hu oldalon más menüpontban találja meg, vagy írjon részünkre az info@rendezvenyellato.hu e-mail címre.

 

A nyomdai anyagok mellett tekintse meg egyéb termékeinket is:

reklámajándékok, karszalagok, nyakpántok, passztartók, kártyatartók, promóciós ruházat, munkaruházat, reklámeszközök