merchandise, promóciós és munkaruha, reklamámajándék

EMBLÉMÁZOTT TEXTIL SZÁJMASZK – ARCMASZK

A középen összevarrt az arc alsó részét teljesen eltakaró szájmaszkunk – arcmaszkunk, melyen oldalán vagy mindkét oldalán logó elhelyezhető, vagy a teljes alap anyag egyedi grafikával rendelhető. Fekete vagy fehér színű a fülre illeszthető gumi pánttal. Ez a típusú maszkunk is 2 rétegű, illetve belső zsebes melybe szűrő betét helyezhető mint a PM2.5 szűrőbetét vagy a sebészeti maszk.
anyaga:
külső rész anyaga: 100% poliészter
belső rész anyaga: 100% PES + zseb vagy rendelhető belső egészségügyi textilel összevarrva is.
mérete: 25x15cm
tömege: 180 gramm
Magas hőfokon történő mosással és vasalással sterilizálható.
Mennyiség: minimum 1 db-tól rendelhető egyedi logóval, emblémával vagy teljes egyedi grafikával ellátva.

Küldje el a logóját vagy a grafikát az info@rendezvenyellato.hu e-mail címre és ingyenes látványtervet készítünk. További információ: EGYEDI LOGÓZOTT TEXTIL SZÁJMASZK

Ezek a termékek védelmet és biztonságot nyújtanak, további előnyük, hogy mivel textilből készülnek, ezért moshatóak és fertőtleníthetőek, ezáltal többször használtatóak, akár hónapokon keresztül.
A megfelelő sterilizálás mellett költséghatékonyabb és környezetkímélőbb megoldást nyújt, mint az egyszer használatos maszk, továbbá saját céges logóval emblémázva a céges arculatot is garantálja, illetve remek reklámajándék is.
Ajánljuk szolgáltató cégek részére, mint üzletek, fodrászatok, továbbá kiszállító cégek részére, illetve az újra nyitásra éttermek, vendéglátó egységek, hotelek illetve irodáknak.

Felhívjuk a figyelmet, hogy a vírus ellen önmagában egyetlen szájmaszk sem véd 100%-osan, minden más ajánlást is szükséges betartani, azonban a fertőzés elkerülésének érdekében fontos a használata. A termék nem orvosi eszköz, nem ígér teljes védelmet a koronavírus fertőzéstől.
További információ kérés és rendelés:
e-mail: info@rendezvenyellato.hu
telefon: +36 30 499 2626