logózott szájmaszk, promóciós és munkaruha, reklamámajándék, rendezvényellátó

FFP2 SZÁJMASZK LOGÓZVA

Az elmúlt hetekben (a háttérben is) ismét nagyon dolgoztunk, és íme:

ÚJ! FFP2 SZÁJMASZK LOGÓZVA

Az FFP2 szájmaszk 5 rétegű szabvány szerinti CE minősitéssel, mely az arc alsó részét teljesen eltakaró szájmaszk – arcmaszk orrmerevitővel, amely oldalán vagy mindkét oldalán logó elhelyezhető, egy színnel vagy full color nyomással.

Tudta? Az FFP2 Európai, a KN95 Kinai és az N95 Amerikai kód de ezek a maszkok mind azonosak, megfelelnek a 0,3 mikronos részecskék minimális 95% -os szűrési követelményeinek. Az FFP ( filtering face piece – szűrővel ellátott védőeszköz az arcon) osztályozott maszkok különböző mértékben nyújtanak védelmet a belégzés ellen por, füst, gázok és gőzök esetében, 2020 óta pedig alkalmazzák a COVID19 vírus ellen. A maszkok ( mind a textil szájmaszkok is) biztosítja a vírusok belélegzésének megakadályozását. Az FFP2 maszkok ellentétben a textil szájmaszkokkal nem moshatók hanem eldobható maszkok mint a hagyományos orvosi maszkok. A terméket esetleges többszöri használat esetén érdemes fertőtleníteni de inkább javasoljuk eldobni!

Az FFP2 szájmaszkok bizonyos országokban kötelezővé tették, így több cég részére nyújtunk megoldást akik nemzetközi piac szereplői is, az FFP2 maszkok kérhetők egy szín nyomással és full color nyomással is. A megrendelés követően látványtervet készítünk mely jóváhagyásával kezdjük meg a gyártást, a gyártási idő jelenleg 3-5 munkanap. Minden termékünk / logózásunk hazai gyártás és rendezvények hiányában minden rendeléssel segít melyért nagyon hálásak vagyunk!

További információ: LOGOZOTT SZÁJMASZKOK

Ajánlatkérés és rendelés: info@rendezvenyellato.hu