Rólunk

Cégünk több éve foglalkozik beléptető karszalagok, nyakpántok, passztartók, kiegészítők, reklámajándékok, reklámeszközök, nyomdai anyagok, illetve promóciós anyagok és munkaruhák gyártásával és forgalmazásával.

Egy rendezvényen a karszalag ma már elengedhetetlen része a beléptetéstestnek, hiszen így ellenőrizhetők a vendégek közül ki jogosult a jelenlétre továbbá a különböző karszalagokkal lehet azonosítani a vendégek jogosultságát és a kiemelt terültekre történő belépéshez (pl: V.I.P.). Mára már a nyakpánt is ugyan ilyen fontos kelléke egy rendezvénynek az azonosításra, illetve a vendégek titulusát is a passzokon / nyakpánthoz tartozó kártyákon megjelölve. Az egyedi gyártású nyakpánt tovább remek promóciós eszköz melyet a vendégek tovább is büszkén használhatnak.
Továbbá egy molinó vagy egy reklámtábla még mindig feltűnő és célba juttatja az üzenetét, így megtérülő befektetés; olyan emberrel pedig még nem találkoztunk, aki ne szeretne reklámajándékot kapni, legyen az egy emblémázott toll, bögre vagy egy naptár. Egy rendezvény vagy cég esetén a promó és munkaruha és alap eszköz, mint a nyomdai anyagok is.

A Rendezvényellátót azért hoztuk létre, hogy rendezvénye egy kézből kapjon teljes körű megoldást, a beléptető karszalagoktól a good bye csomagokig.

Nálunk megtalálja mindazt, ami garantálja Önnek a 100%-os elégedettséget rendezvénye lebonyolítása szerint, illetve cége megjelenésében. Küldetésünk, hogy új és innovatív megoldásokkal segítsük a rendezvénye megvalósulását, ügyfeleink egyedi igényeire szabva.

 

Cégünk csoportjába tartozik:

        

 

Referencia: