LOGÓZOTT TEXTIL SZÁJMASZKOK

Egyedi, céges logóval emblémázott szájmaszkok gyártását kínáljuk cégek részére. Speciális nyomdai technologiának köszönhetően a választott ( arculati) alapszín és a logó közvetlen az anyagba kerül így mosható akár mosógépben is. A maszkok 2 rétegűek a külső része teljesen logózható feliratozható full color nyomással míg a belső része pamut. A fülakasztó egyéni méretre köthető meg.  Ezek a termékek védelmet és biztonságot nyújtanak, további előnyük, hogy mivel textilből készülnek, ezért moshatóak és fertőtleníthetőek, ezáltal többször használtatóak, akár hónapokon keresztül.
A megfelelő sterilizálás mellett költséghatékonyabb és környezetkímélőbb megoldást nyújt, mint az egyszer használatos maszk, továbbá saját céges logóval emblémázva a céges arculatot is garantálja, illetve remek reklámajándék is.
Ajánljuk szolgáltató cégek részére, mint üzletek, fodrászatok, továbbá kiszállító cégek részére, illetve az újra nyitásra éttermek, vendéglátó egységek, illetve irodáknak. Az általunk gyártott textil szájmaszkok két rétegből készülnek:
3 típus is gyártunk:

HAGYOMÁNYOS LOGÓZOTT SZÁJMASZK 

Az első a 3 rétegű ( fazonra olyan mint az eldobható egészségügyi / sebészeti maszk )
külső rész anyaga: 80% pamut, 20% poliészter
belső rész anyaga: egészségügyi textil, mely 75% PES és 25% viszkóz, fehér színű fülakasztóval
mérete: kb. 20 x 20 cm, 3 rétegű hajtással
tömege: 180 gramm
Magas hőfokon történő mosással és vasalással sterilizálható, akár mosógépben is mosható.
mennyiség: minimum 1 db-tól rendelhető egyedi logóval, emblémával vagy teljes egyedi grafikával ellátva full color nyomással.

  

OVÁLIS LOGÓZOTT SZÁJMASZK

A másik típus az ovális szájmaszkunk, melyen középen, vagy olalán illetve mindkét oldalán logó elhelyezhető, vagy a teljes alap anyag egyedi grafikával rendelhető. Ez a típusú maszkunk is 2 rétegű, külső rész anyaga: 80% pamut, 20% poliészter
belső rész anyaga: egészségügyi textil, mely 75% PES és 25% viszkóz, fehér színű fülakasztóval
mérete: kb. 20,5 x 12 cm
tömege: 180 gramm
Magas hőfokon történő mosással és vasalással sterilizálható.
mennyiség: minimum 1 db-tól rendelhető egyedi logóval, emblémával vagy teljes egyedi grafikával ellátva full color nyomással.

  

KÖZÉPEN VARRT LOGÓZOTT SZÁJMASZK

A harmadik típus a legkedveltebb középen összevarrt az arc alsó részét teljesen eltakaró szájmaszk – arcmaszk, mely oldalán vagy mindkét oldalán logó elhelyezhető, vagy a teljes alap anyag egyedi grafikával rendelhető. Ez a típusú maszkunk is 2 rétegű, illetve belső zsebes varrással gyártjuk, melybe szűrő betét helyezhető mint a PM2.5 szűrőbetét ami külön rendelhető.
anyaga:
külső rész anyaga: 100% poliészter
belső rész anyaga: 100% egészségügyi pamut + zseb szürőbetétnek, fehér és / vagy fekete fülakasztóval, + további szín rendelésre.
mérete: 3 méretben rendlehető, normál, közepes, és gyerek lsd. lenti kép méretek, felár ellenében a következő kiegészítökkel rendelhatő: orrmerevitő, színes fülakasztó, állítható gombos fülakasztó
tömege: 180 gramm
Magas hőfokon történő mosással és vasalással sterilizálható, akár mosógépen is mosható.
Mennyiség: minimum 1 db-tól rendelhető egyedi logóval, emblémával vagy teljes egyedi grafikával ellátva, full color nyomással. A maszkok fülakasztója egyénileg köthető meg, majd a megkötés után ez erre kialakitott bujtatóba huzható be a megkötés, “csomó” így nem nyomja a fület vagy az arcot.

ÚJ! Ez a maszk típus kérhető nevesítve is ajánljuk irodákba, hostess cégeknek illetve iskolák, sport clubbok részére.

      

PM2.5 SZŰRŐBETÉT KÖZÉPEN VARRT MASZKHOZ

 

 

ÚJ! LOGÓZOTT SZÁJMASZK FIX VASTAG GUMIS FÜLAKASZÓVAL

Ez a szájmaszkunk is 2 rétegű, anyagát tekintve , a külső anyag 100%  (fényes) poliészter a belső anyag 100% pamut, ebbe a maszkunkba is helyezhető esetlegesen pm2.5 szűrőbetét.

A maszk egyedi gyártás, speciális nyomdai technológiánknak köszönhetően a pantone C színkód alapján választható alapszín és a logó közvetlen az anyagba kerül, így mosható akár mosógépben is. Alsó és felső részein körben szegett, fekete gumis anyaggal a fülakasztója fix fekete gumis (nem állítható).

mérete: 18,5 x 12,5 cm
tömege: 120 gramm
Magas hőfokon történő mosással és vasalással sterilizálható, akár mosógép en is mosható.
Mennyiség: minimum 10 db-tól rendelhető egyedi logóval, emblémával vagy teljes egyedi grafikával ellátva, full color nyomással.

 

 

ÚJ! FFP2 SZÁJMASZK LOGÓZVA

Az arc alsó részét teljesen eltakaró szájmaszk – arcmaszk, mely oldalán vagy mindkét oldalán logó elhelyezhető, anyaga: 5 rétegű kevert, pamut és nem szőtt textil kombinációja, elasztikus fehér fülakasztóval, és orrmerevítővel CE minősített maszk. mérete: szabvány méret FFP2 / KN95 / N95 szerint mennyiség: minimum 50 db-tól rendelhető egyedi logóval, emblémával egy vagy full color nyomással.

Áraink darabszám szerint sávosak, ajánlatkérés és rendelés: info@rendezvenyellato.hu

 

A MASZKOK FELÁR ELLENÉBEN RENDELHETŐK EGYESÉVEL CSOMAGOLVA , MATRICÁZVA VAGY ÜDVÖZLŐ KÁRTYÁVAL

 

ÚJ! MASZKTARTÓ

 

Megrendelés esetén ingyenes látványtervet készítünk, a látványterv jóváhagyása után kezdjük meg a logózott szájmaszk gyártását, a gyártási idő mindig az aktuális megrendelt mennyiségtől függ, mely kb. 5-7 munkanap, amennyiben fix a gyártási határidő, kérjük a gyártási határidőt megadni, így a kért dátumra gyártjuk.

Felhívjuk a figyelmet, hogy a vírus ellen önmagában egyetlen szájmaszk sem véd 100%-osan, minden más ajánlást is szükséges betartani, azonban a fertőzés elkerülésének érdekében fontos a használata. A termék nem orvosi eszköz, nem ígér teljes védelmet a koronavírus fertőzéstől.
További információ és rendelés:
e-mail: info@rendezvenyellato.hu
telefon: +36 30 499 2626

A textil szájmaszkokat a MOK ajánlasa alapján gyártjuk minden esetben 2 réteg szerint a belső réteg egészségügyi pamut mely szűrőként is funkcionál, illetve a belső zsebes típusnál pm2.5 szűrő betét tehető bele.

A textil szájmaszkok 100% MAGYAR TERMÉK #veddahazait

#hordjmaszkot #maszkotfel