merchandise, reklamámajándék, reklámeszkőzök, rendezvényellátó

EGYEDI REKLÁMTÁSKÁK GYÁRTÁSA

Egyedi papír vagy pamut és vászon táskák gyártását vállaljuk saját arculattal, brandingelve, egy színnel vagy full color nyomással.
Az egyedi céges táska a mai világban már elengedhetetlen kelléke egy üzleteknek, legyen az élelmiszer vagy vendéglátó, vagy ruházati üzlet, kertészet, vagy csokibolt. Továbbá a logózott táskákat ajánljuk cégek részére reklámtáskaként, rendezvényekre és konferenciákra reklámajándékoknak vagy good bye csomagok átadására.
A papír táskák közül többféle méret és típus közül lehet választani, a mérete lehet kicsi, étel szállítós, boros, stb. a típusát a papír táska füle szerint határozzuk meg, a sima szalagfüles mely a legnépszerűbb, környezetbarát csomagolásra alkalmas ruházati vagy élelmiszernek is egyaránt, a sodrott füles mely elegáns és egyben kényelmes a táska füle fogása végett, vagy a prémium minőségű zsinórfüles amit protokoll eseményekre, céges rendezvényekre ajánlunk. A népszerű papírtáskák mellett most már többféle méretű és színű pamut táska is rendelhető. Kínálatunkat a megrendelő igényekre szabva folyamatosan fejlesztjük így kínálatunkban már megtalálható a pamut vizes és boros táska is. Az egyedi táskák esetében van minimális darabszám és az árak sávosan alakulnak. Ajánlatkérés és rendelés: info@rendezvenyellato.hu