GYIK

GYIK

A gyakran ismételt kérdéseket össze foglaltuk és megpróbálunk rá egyben válaszolni, amennyiben továbbra is kérdése merülne fel a termékeinkkel kapcsolatban keresse ügyfélszolgálatunkat e-mailben írjon nekünk az: info@rendezvenyellato.hu vagy telefonon a +36304992626 ügyfélszolgálati számon állunk rendelkezésre.

 

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

Mi a rendelés menete?

Rendelését e-mailen az info@rendezvenyellato.hu e-mail címen adhatja le, melyet gyártási idő megjelölésével visszaigazolunk. Kérjük a rendelésében a következő információkat megadni szíveskedjék:

Számlázási név / Cégnév:

Megrendelő neve:

Cím:

Adószám (cégek számára kötelező):

Telefonszám:

Megrendelt termék neve:

Mennyiség:

 

A szállítási adatok megadásánál kérjük a pontos cím megadása mellett mindig írjon telefonos elérhetőséget, hiszen a GLS futár munkatársa a kézbesítés napján keresheti telefonon. Előre is köszönjük a segítségét!

 

Milyen gyártási idővel kell számolni?

A gyártási idő kb 3-5 munkanap de függ a termék típusától, illetve a visszaigazolt megrendeléseinktől, így azt pontosan a megrendelés napján illetve a visszaigazolt látványtervnél tudjuk megmondani.Amennyiben fix gyártási időre szükséges a megrendelés kérjük a dátumot megadni szíveskedjék.

 

Kérhetek e grafikai tervezést?

Igen amennyiben nincs grafikai anyag akkor rendelhető grafikai tervezés mely pluszköltséggel jár. Rendelhető egészen az arculattól a termékek grafikai szerkesztéséig.

 

Hol vehetem át személyesen?

Személyesen átvehető előre egyeztetett időpontban az irodánkban vagy 10:30 -17:30 óra között a társüzletünkben, mely: 1024 Budapest, Margit krt. 65. 1.sz. OPTIKA

 

A szállítás mennyibe kerül?

GLS szállítás: 1950.- Ft + Áfa  vagy GLS utánvét szállítás mely tartalmazza a GLS kezelési költségét: 2450.- Ft + Áfa a szállítás mindkét esetben 24 órás a feladástól számítva, és minden esetben a feladáskor küldjük a csomagszámát melyet a GLS oldalán követhet: https://gls-group.eu/HU/hu/csomagkovetes

Aznapi SOS szállítás kérhető mely 5000.- Ft és 10.000.- Ft + áfa között, a szállítási km-től függően Budapest és vonzáskörzetében lehetséges. A pontos árat a pontos cím megadása után e-mailben megküldjük.

A látványtervet, hogy lehet visszaigazolni?

A látványterv jóváhagyását csak e-mailben fogadjuk el. A látványterv jóváhagyása után az esetleges felmerülő hibákért felelősséget nem vállalunk.

 

Milyen fizetési módok közül választhatók?

Személyes átvétel esetén készpénzzel, továbbá előre átutalással, vagy a szállítással kérve utánvéttel rendezhető a számla. Szerződéses partnereink részére a szerződésben rögzítettek szerint utólagos átulással.

Az utánvétes fizetés többletköltséggel jár!