REKLÁMESZKÖZÖK

Minden ami kültéri vagy beltéri reklámhordozó és reklámeszköz, ami egy cég részére, illetve egy vagy több rendezvényhez szükséges.

BEACH FLAG más néven Strandzászló vagy Reklámzászló, több méretben és több formában – cápa és uszony – illetve több talpal kínáljuk, céges reklámeszközként portál / bejárat elé, vagy egy rendezvényre, sporteseményre. Full color nyomattal egyedi grafikával rendelhető.

Méretek: S,M,L

 

ROLL UP az egyik legközkedveltebb termék mert könnyen összeszerelhető és szállítható miután a banner a szerkezetben feltekerve helyezkedik el, és több információ elhelyezhető rajta mint egy információs táblán, akár két oldalas nyomattal is rendelhető. Több méretben kínáljuk ügyfeleink részére, és rövid határidővel magas minőségben gyártjuk! Ajánljuk konferenciákra, irodákba

Több méretben: Szélesség: 50, 85, 100, 120, 150, illetve 200 cm  Magasság: 150, 200 cm

 

SAJTÓFAL – HÁTTÉRFAL – POP UP és Framles Frame szerkezetű falaink közül választhat, rendezvényre vagy reklámtáblaként. Továbbá rendelhető LED világítással is exkluzív megjelenéssel. Főképp rendezvényekre illetve bemutatótermekbe ajánljuk ahol a márka építés fontos.

 

MOLINÓ egy tartós és gyorsan kivitelezhető reklámeszköz. Használható kül- és beltéren egyaránt. Szállítása és összeszerelése egyszerű, anyaga miatt többször is felhasználható, élettartama 1-5 év. A molinóból létezik beltéri és kültéri mindkét esetben erős UV álló festékkel készítjük és több ponton ringlizzük, így a molinó élettartalmát is növeljük. A molinó használatát ajánljuk beltérre: üzlet helységbe falrészre, irodába, rendezvényre; és kültérre: kerítésre, épületen feszítve, út felett kifeszítve.

Méretek: bármilyen méretben rendelhető

 

KORDON OSZLOPOK melyeket rendezvényére vagy üzlethelyiségekbe ajánljuk térelválasztóként. Háromféle kordon közül választhat a közkedvelt szalagos fekete, króm vagy színes oszloppal, továbbá a köteles, illetve az új banneres kordon mely egyben reklámfelületként funkcionál.

 

MEGÁLLÍTÓ TÁBLA Beltéri és kültéri használatra akár kétoldalas nyomattal, vagy kréta fóliával is rendelhető. Főképp vendéglátó és olyan cégek, üzletek részére ajánljuk ahol fontos az utcáról beérkezők invitálása.

Méretek: A2, A1, A0, B2, B1, B0

 

INFORMÁCIÓS TÁBLA Főképp ügyfélszolgálati irodákba, illetve olyan rendezvényekre ajánljuk ahol várakozásnál információkat oszthat meg az ügyfelekkel vagy vendégekkel. Továbbá éttermek kávézok részére étlap vagy egyéb információk ismertetésére ajánljuk. Több típusban és méretben rendelhető, mint acél, alumínium.

Méretek: A1, A3, A4, B1

 

KIRAKAT FÓLIÁZÁS Egyedi kirakatok kialakítására gyártunk öntapadó matricákból látványterv szerint. Referencia munkáink között megtalálja.

 

Amennyiben itt nem találta meg a keresett terméket írjon az info@rendezvenyellato.hu e-mail címre ajánlatkérést.