NYAKPÁNT

 

 

nyakpánt, passztartó, nyakszalag, nyakbaakasztó, nyakbalogó, nyakzsinór vagy sok néven hallottuk már a nyakpántot.

A nyakpánt vagy a felsorolt nevek közül pl. a passztartó ma már kötelező eszköze egy rendezvénynek!

Elsődlegesen a nyakpántok a beléptetés részét képezi, hiszen így ellenőrizhetők a vendégek közül ki jogosult a jelenlétre továbbá a karszalagok mellett a nyakpántokkal lehet azonosítani a vendégek jogosultságát és a kiemelt terültekre történő belépéshez (pl: V.I.P.) továbbá a vendégek titulusát is a passzokon / nyakpánthoz tartozó kártyákon megjelölve. Az egyedi gyártású nyakpántok, passztartók nyakszalag vagy „nyakbalogó” több szempontból is remek és ma már lassan kötelező marketing eszközként funkcionálnak, elsősorban kiváló reklámeszköz az egyedileg gyártott logózott vagy feliratozott nyakpántok – passztartók hiszen a rendezvényt / eseményt vagy a céget reklámozza mindenkinek a nyakában ott log így a ma már kötelező selfie és/ vagy csoport képeken is ott lesz a nyakpánt. Másodsorban a rendezvényen résztvevők a kapott nyakpántot megkapják, így mint reklámajándékként is funkcionál amit később akár kulcstartóként használhatnak. A nyakpántokhoz tartozó kártyatartók és kártyatokok rendelhetők többféle típusban.

 

EGYSZÍNŰ NYAKPÁNTOK

Poliészter matt bordás anyagból, többféle színben, választható 15mm – 1,5 cm vagy 20mm –2cm szélességben, 90 cm hosszú + csepp karabinerrel szerelve. Ezt a típusú nyakpántot azoknak ajánljuk, akik kevés ráfordítással, szeretnék megoldani a rendezvényre érkező vendégek beléptetését, vendégazonosítását, illetve az ott dolgozók azonosítását.

 

ELŐRE FELIRATOZOTT MINTÁS NYAKPÁNTOK

szatén anyagból, szublimációs nyomással készül, 20mm – 2cm szélességben és 90cm hosszú + csepp karabinerrel szerelve. A következő mintákban, VIP, SECURITY, BACKSTAGE, Azoknak ajánljuk akiknek azonnal szűkségük van feliratozott nyakpántra, mellyel a titulusok, illetve a helyszínre belépők azonosíthatók.

 

FULL COLOR EGYEDI GYÁRTÁSÚ NYAKPÁNTOK

szatén selymes fényes anyag vagy poliészter matt, anyag mely anyagában feliratozható / emblémázható, így a grafikával kerül gyártásra a szalag szublimációs nyomással.
1 vagy 2 oldalon is feliratozható egy oldal nyomás esetén, a hátoldalon az alap szín látható,
az alábbi méretekben rendelhető: szélesség: 15 mm-1,5 cm, 20mm – 2cm, 25mm-2,5cm, a nyakpánt hosszúsága: kb. 40 cm / oldal, 5 cm a nyak részen, a teljes nyakpánt hossza 90 cm, minimum 50 db rendelhető / grafika
A szalag színek: egyedi gyártás esetén bármilyen szín választható a pantone C színkód alapján.

 

KÁRTYATATÓ – KÁRTYATOK

Kártyatartók széles áruválasztékát kínáljuk, a legjobb minőségben és legkedvezőbb áron. Kínálatunkban megtalálható a közkedvelt vinyl (puha műanyag) kártyatartó tokok és a (kemény) műanyag kártyatartók nyitott és zárt típusban, továbbá a kihúzható kártyatartó (yoyo, síbérlet tartó)